Reklame og Portrætfotograf Betina Egelund

KVALITET - TILLID - UDTRYK - RO - SJOV - PASSION - KREATIVITET - SMIL - GLÆDE - MINDER

Fotografi er en passion for mig - det at få lige netop dét udtryk frem i en person som gør at man siger, hold fast det er et godt billede, driver mig altid til at gøre mit ypperste.

Udstyret skal være i orden, men det er kontakten mellem fotografen og den portrætterede som giver det endelige og gode resultat. Kemien mellem kunden og mig som fotograf er meget vigtig, en afslappet stemning og gode smil gør at billederne får lige netop det liv som der ønskes. Hos det lille barn tæller ro og tålmodighed, hos brudeparret et det afslappethed og tilliden til at jeg har styr på det hele. Boudoir er for mange grænseoverskridende, jeg oplever altid at når de første 5 min er gået, så tænkes der ikke mere over generthed.

Jeg er uddannet reklamefotograf i Tyskland, hvor pertentlighed mht. lys og udtryk er et must og at blive ved indtil billedet er 100% i kassen, er en selvfølge. Et reklamebillede skal skabe merværdi for kunden, hvadenten det er en tomat eller et smykke, det er billedet som sælger varen...jeg arbejder altid på gennem dialog og samarbejde med kunden/reklamebureauet skabe et tillidsfuldt forhold som sikrer at kundens behov og ønsker kommer til udtryk i deres reklamebilleder.

Jeg forstår betydningen af udtryksfulde billeder og deres påvirkning af mennesker, denne forståelse kommer til udtryk i mine billeder.

What you see is what you get!

Kontakt